(c) PSGstudio.be

Ontvang nu korting voor Winter Moments with Flowers

Wie van kerst en bloemen houdt, moet van 24 tot en met 28 november 2017 naar Winter Moments with Flowers in Brugge. Bloemdesigners zullen het historische Sint-Janshospitaal omtoveren in een winters bloemenparadijs met als thema ‘Christmas Around the World’.

Winter Moments with Flowers zal je niet alleen betoveren en verwonderen maar ook inspireren. Zo zullen jouw zintuigen serieus geprikkeld worden door de magische bloemcreaties die je meenemen naar een winterse fantasiewereld. Je ontdekt de laatste kerst- en decoratietrends. Ook krijg je ideeën voor de gedroomde feesttafel. Bovendien kan je jouw bloemschiktechniek toetsen en zo mogelijk nog verbeteren bij professionele bloemdesigners.

Inschrijven voor deze gegeerde workshops kan nu via www.wintermoments.be. Probeer er snel bij te zijn want de plaatsen zijn beperkt!

NU BESTELLEN HEEFT VEEL VOORDELEN 
  • Wil je korting op jouw inkomkaart voor Winter Moments with Flowers? Bestel ze dan nu online via www.wintermoments.be. Zo betaal je maar 13 euro in plaats van 15 euro aan de kassa.
  • Met een toegangsticket mag je gratis naar de expo ‘Van Picasso tot Miro’ op dezelfde locatie.
  • Tot 31 december 2017 geniet je ook nog eens korting in enkele Brugse musea.

Waar wacht je nog op?

>> wintermoments.be

 

%d bloggers liken dit: