HotlistSiertuin

Ontwerp jouw droomtuin met de gratis ‘MyGarden’ tuinplanner

Naast het fysieke werk maken we bij Fence Tuinmagazine ook graag tijd voor het creatieve tuinwerk! Met de gratis online tuinplanner ‘GARDENA MyGarden’ teken je eenvoudig de tuin van jouw dromen.

De komende tijd is het rustiger in de tuin. Het is de ideale periode om plannen te maken voor het nieuwe tuinseizoen! De online tool MyGarden van GARDENA helpt je bij het uitdenken van jouw ideale tuinindeling.

Van kleine aanpassingen tot een volledige make-over, met MyGarden experimenteer je er zorgeloos op los. Het voordeel? Je kan je tuin zoveel omspitten als je wil zonder je handen echt uit de mouwen te steken. Spijt van een bepaalde beslissing? Keer dan zorgeloos terug naar de vorige versie! De online kladversie resulteert ongetwijfeld in een prachtig bloeiend resultaat.

Bovendien zitten er in de MyGarden tool een aantal voorbeeldtuinen ontworpen door tuinexperts. Perfect om te gebruiken als uitgangspunt om je eigen droomtuin vorm te geven! Zo kan je één van deze tuinen kopiëren en aanpassen aan jouw stijl en wensen.

Wil je een mooie tuin, zonder je druk te maken over het bewateren? Gebruik dan de ingebouwde sprinklerplanner om snel en eenvoudig een irrigatie-oplossing op maat voor jouw tuin te ontwerpen.

Meer info: www.gardena.com

%d bloggers liken dit: