©Natuurpunt

Onze natuur heeft je nodig

Wil je je vrije tijd nuttig besteden? Wil je iets betekenen voor de natuur in jouw buurt? Word dan vrijwilliger bij Natuurpunt, en maak mee het verschil. 

Natuurpunt zorgt voor de bescherming van kwetsbare en bedreigde natuur in Vlaanderen. In totaal beheert Natuurpunt meer dan 28.000 hectare Vlaamse natuur in meer dan 500 verschillende natuurgebieden. Vrijwilligers zijn het kloppende hart van de organisatie: ze zorgen voor aankoop, beheer en openstelling van natuurgebieden. Daarbij worden ze bijgestaan door professionele ploegen.  

Wil je je vrije tijd nuttig besteden? Wil je iets betekenen voor de natuur in jouw buurt? Word dan vrijwilliger bij Natuurpunt, en maak mee het verschil!

Kom eens langs! 

De lokale afdelingen organiseren Startdagen om geïnteresseerden te laten kennismaken met de werking van Natuurpunt. Je wordt er hartelijk ontvangen, krijgt te horen wat je op die eerste dag allemaal gaat doen en bij een drankje maken jullie plannen voor een volgende keer.

Ontdek hier waar je kan deelnemen aan de Startdagen.

Staat er momenteel geen Startdag gepland in jouw buurt? Dat wil niet zeggen dat er daar geen helpende handen nodig zijn, integendeel! Geef je gegevens door via de website van Natuurpunt om op de hoogte te blijven van de komende activiteiten.

WAAROM VRIJWILLIGER WORDEN BIJ NATUURPUNT?
Je maakt vrienden.
Je leert nieuwe dingen.
Je boekt zichtbare vooruitging in het behoud van de natuur in je buurt.

%d bloggers liken dit: