AgendaEropuitTuinkampioen

8-9-10 mei: Fence-uitstap naar Beervelde

Voor tuinliefhebbers zijn de Tuindagen van Beervelde een begrip geworden. Deze tuinbeurs staat twee keer per jaar in hun agenda genoteerd.

Langs de dreven van het park bieden 220 zorgvuldig geselecteerde deelnemers een selectie aan van het beste wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is. ‘Beervelde’ biedt tevens een ruime keuze aan van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving.

Facebook_NedDe Tuindagen van Beervelde zijn meer dan een tuinbeurs met tuinmeubelen en een planten- en bloemenmarkt. Het is daadwerkelijk een feest van de tuin met een gezellige ambiance. Een plaats waar tuinvrienden elkaar twee keer ontmoeten in een natuurlijke omgeving. Naar jaarlijkse gewoonte wordt de Tuinpersoonlijkheidstrofee uitgereikt. Dit jaar gaat deze naar Harry van Trier, voormalig Fence- en daarvoor Hobbytuinredacteur, die ons nog steeds met raad en daad bijstaat. Proficiat, Harry!

JLUY4526_webOntmoet de Fence-kruidenredacteur Wim Maes
Loop zeker eens langs de stand van Cook and Herb. Wim Maes, je kent hem van onze rubriek ‘Goed Gekruid’, vertelt er alles over kruiden. Elke dag om 16u. organiseert hij een workshop rond culinaire infuus of thee, de gastronomische dorstlessers uit de tuin.

De Tuinkampioen
Ook je favoriete tuinmagazine Fence zal aanwezig zijn tijdens dit zonnige lenteweekend. Aan onze stand kunnen kadees tussen 8 en 12 jaar meedingen naar de titeltuinkampioenwebTuinkampioen 2015’. Er staan hen enkele doe- en denkproeven te wachten. In de denkronde proberen ze zo veel mogelijk tuinvragen goed op te lossen. Tijdens de doe-opdracht steken ze dan echt de handen uit de mouwen in de moestuin.

Vooraf inschrijven via www.detuinkampioen.be is gewenst, maar je kan je ook ter plaatse aanmelden. Er zijn heel wat toffe prijzen te winnen!

De Tuindagen van Beervelde vinden plaats op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 mei, van 10 tot 18 uur.
Meer info: www.parkvanbeervelde.be

%d bloggers liken dit: