Paasuitje voor de hele familie

Keukenhof staat volop in bloei tijdens de Paasdagen. De vele bloemenshows, waaronder een schitterende narcissenshow en verschillende evenementen maken Keukenhof tot het paasuitje voor de hele familie.

Spectaculaire roofvogeldemonstraties
Met een unieke verzameling roofvogels wordt getoond hoe deze vogels in het wild leven en vliegen. Aanvang van de show is om 12.00 en 14.30 uur van vrijdag 18 tot en met maandag 21 april. Locatie: Lenteweide Keukenhof

Er wordt tijdens een 45 minuten durende demonstratie gevlogen met ongeveer 15 verschillende soorten roofvogels en uilen. Op een leerzame en spontane manier komen o.a. de verschillen tussen roofvogels en uilen aan het licht, waarna zij hun vlucht zullen laten zien. De roofvogels die op Keukenhof vliegen zijn Slechtvalk, Sakervalk, Europese Torenvalk, Roodstaartbuizerd, Witgezicht dwergooruil, Bengaalse en Europese oehoe, waarvan één met een spanwijdte van bijna 2,19 yards, indrukwekkende en zeldzame arenden, zoals de Bateleur arend en 4 Amerikaanse haviken die tegelijk los vliegen. Ook wordt er weer gevlogen met nieuwe vogels, zoals een kuif Seriema, Amerikaanse zeearend, Hokko en Noordelijke Hoornraaf.

Eerste en Tweede Paasdag Nijntje op Keukenhof
Nijntje vindt haar eigen speelplek op Keukenhof geweldig. Het meest bekende konijntje van Nederland komt tijdens de paasdagen naar Keukenhof.

Tussen 12:00 en 18:00 is er een Nijntjeshow te zien op de Picknickweide. Er wordt steeds 10 minuten voorgelezen uit een Nijntje boekje of een Barbara & Boris boekje, gevolgd door 20 minuten Meet & Greet met Nijntje of Barbara & Boris. Op Eerste en Tweede paasdag zul je ook zeker nog een heuse paashaas tegenkomen!

Op alle vier de dagen kunnen kinderen op de Picknickweide ook geschminkt worden en is er een ballonnen-nar voor de kinderen.

www.keukenhof.nl

%d bloggers liken dit: