© STIHL

Perfecte struiken en gazonranden met nieuwe STIHL gras- en buxusschaar

Snel en moeiteloos een onberispelijk resultaat? Maak komaf met oneffen struiken en gazonranden dankzij de nieuwe STIHL HSA 26 accu gras- en buxusschaar!

Schitterend snoeiresultaat met de STIHL HSA 26

De handige nieuwkomer van STIHL beschikt over twee hoogwaardige STIHL messen, die je zonder gereedschap in een handomdraai kan verwisselen. Een struikmes met zowel dubbelzijdig geslepen tanden als druppelvormige tanden voor een perfecte vormsnoei. En een grasmes voor het precies trimmen van borders. Daarnaast is de HSA 26 uiterst ergonomisch en lid van het nieuwe STIHL AS systeem. En dankzij de op maat gemaakte mesbeschermer en handige draagtas ben je verzekerd van jarenlang tuinierplezier!

De belangrijkste kenmerken van de nieuwkomer op een rijtje:

#1 Veelzijdig en mobiel

Zowel struiken als gazonranden onderhouden met slechts één machine? Het kan! De nieuwe STIHL gras- en buxusschaar wordt geleverd met twee eenvoudig verwisselbare messen: een 12 centimer breed grasmes en een 20 centimeter breed struikmes.

#2 Licht en ergonomisch

Vaak last van je rug tijdens het tuinieren? Zeg overbelasting vaarwel dankzij het uiterst lichte gewicht van de HSA 26. Uitgerust met het grasmes en de AS 2 accu weegt hij namelijk slechts 0,9 kg. Ideaal!

#3 Safety first

Jarenlang genieten van je tuingereedschap? Dankzij twee op maat gemaakte mesbeschermers en een handige draagtas is de HSA 26 veilig te transporteren en gemakkelijk op te bergen. Erg praktisch om mee te nemen!

#4 Nieuw accusysteem voor tuineigenaars

Groene vingers? Meer heb je niet nodig om met de draagbare gras- en buxusschaar HSA 26 van STIHL aan de slag te gaan! Samen met de nieuwe accusnoeizaag GTA 26 maakt de HSA 26 namelijk deel uit van het nieuwe STIHL AS accusysteem, speciaal ontworpen voor iedereen die graag in de tuin werkt.

Meer info over de nieuwe STIHL gras- en buxusschaar? www.stihl.be

%d bloggers liken dit: