NieuwsnieuwsbriefTo do

Plant je mee ‘Het Warmste Bos’?

Speciaal voor ‘Music for Life’ zal er op zondag 17 februari een groot bos aangeplant worden en jij kan daar bij zijn!

Er is in Vlaanderen een groot gebrek aan bossen. Zeker in de buurt van woonkernen. Daar wil STIHL, producent van tuinmachines, bos- en natuurbeheeruitrusting, iets aan doen.
Samen met jou willen ze maar liefst 10.000 m² meter bos planten voor ‘De Warmste Week’-actie, in dit geval ten voordele van Natuurpunt. Geen verrassing, want STIHL en Natuurpunt werken sinds vele jaren samen. Zo werken Natuurpunt-arbeiders en vrijwilligers met producten van STIHL. 

Hoe meedoen?

Concreet verkoopt STIHL gadgets via zijn dealers, de Natuurpunt-winkel en de bezoekerscentra van Natuurpunt in Antwerpen-Noord (Ekeren), Uitkerkse Polder (Blankenberge), De Bourgoyen (Mariakerke) en Meetjesland (Eeklo). Mutsen om je warm te houden tijdens de koude dagen. Of houten schijfjes als kerstversiering en om nadien je zelf geplante boom te personaliseren. Ze zijn gemaakt van kastanjehout uit duurzaam beheerde bossen.
het warmste bos
Per houtschijfje zorgt STIHL voor 1 m2 meter bos, per muts is dat zelfs 2 m2. ‘Het Warmste Bos’ wordt op zondag 17 februari feestelijk geplant naast het historisch natuurgebied Ganzeveld in Aalter. Iedereen die een schijfje of muts kocht, is welkom om zijn eigen boompje(s) te planten.Wil je er bij zijn? Graag een seintje via [email protected]

>> stihl.be

%d bloggers liken dit: