Plantentuin ‘De Kleine Boerderij’ brengt een boek uit

Trouwe lezers van Fence Tuinmagazine kennen Plantentuin ‘De Kleine Boerderij’ in Merksplas van de boeiende artikels van Wout Oprins, de conservator en secretaris van deze prachtige demonstratietuin. Sinds kort is er een gloednieuw boek over de plantentuin verkrijgbaar, en dat kan jij winnen! Inclusief gratis tickets om de tuin te bezoeken.

In het boek De Kleine Boerderij verelt Ivo Pauwels, bekend van groenprogramma’s op de radio en tv en als auteur van vele boeken, over de ontstaansgeschiedenis, de aanplantingen en de werking van de Plantentuin van Merksplas. Je leest er hoe de collecties van hortensia’s, Afrikaanse lelies, Magnolia’s, pioenrozen, toverhazelaars, bamboes en vele andere een plaats hebben gekregen in de tuin. De tuin is in de eerste plaats een demonstratietuin gericht op natuur, educatie en welzijn waar iedereen welkom is om zich te laten inspireren. Daarnaast is de tuin ook een ontmoetingsplek waar je heerlijk tot rust kan komen.

Uiteraard wordt er in het boek ook ruim aandacht geschonken aan de groep van enthousiaste vrijwilligers die het mooie project mee mogelijk maken. Het boek is verkrijgbaar in de tuin voor slechts €7,50 of in de boekenshop van Fence Tuinmagazine.

Nieuw in de boekenshop van Fence Tuinmagazine: Hét boek over Plantentuin De Kleine Boerderij in Merksplas. Ontdek alle prachtige collecties in de tuin!
Plantentuin ‘De Kleine Boerderij’ – Ivo Pauwel – Te koop in de tuin voor € 7,50.

Win het boek + tickets voor Plantentuin Merksplas

Wil jij deze prachtige tuin boordevol bloeiende bloemen en planten bezoeken? Doe dan mee met de wedstrijd en win dit mooie tuinpakket:

  • Het boek De Kleine Boerderij van Ivo Pauwels t.w.v. € 7,50.
  • Twee tickets voor Plantentuin Merksplas t.w.v. € 10,00.
  • Twee gratis drankjes naar keuze in het tuincafé van de plantentuin.

Waag je kans door onderstaand formulier in te vullen voor 1/07/2021. Door deel te nemen aan de wedstrijd ga je automatisch akkoord met het wedstrijdreglement van Fence Tuinmagazine.

 

Meer info

Dankzij een enthousiaste groep medewerkers en door nieuwe aanplantingen groeit Plantentuin ‘De Kleine Boerderij’ in Merksplas. Daarom zullen de plantentuin en het tuincafé nu twee dagen per week extra open zijn. Je kan de plantentuin bezoeken van woensdag t.e.m. zaterdag van 13u tot 17u, en op zondag van 10u tot 17u.

De Kleine Boerderij
Osseweg 1-3 in Merksplas
www.plantentuinmerksplas.be

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: