© 2020 Meise Botanic Garden

Plantentuin Meise verkoopt mijmerklokjes

Plantentuin Meise nodigt je uit om licht te brengen in deze donkere dagen. De dagen worden korter en de mensen van wie we het meest houden, hebben we nu even niet zo dichtbij als we zouden wensen. De plantentuin verkoopt daarom mijmerklokjes, meiklokjes waaraan je een boodschap en de naam van een dierbare kan hangen.

Bloemetjes vol licht

Een mijmerklokje is te koop voor 1 euro. Je kan er zelf zo veel kopen als je wil. De verlichte meiklokjes zorgen heel de maand december voor een mooie mijmerplek in de Rozentuin: om tot rust te komen, te denken aan geliefden en vrienden die het moeilijk hebben, aan iemand die je moet missen en die je nu even niet zo dichtbij hebt als je zou willen… Het streefdoel is om in totaal 4000 mijmerklokjes te verkopen.

Als kers op de taart steun je met je aankoop het goede doel: Villa Veerkracht, een plek die psychologische en emotionele ondersteuning biedt voor de zorgverleners en ander personeel van UZ Brussel. Daar kunnen ze tot rust komen en hun hoofd leegmaken.

Ook de Plantentuin blijkt voor vele bezoekers een plek om even te kunnen ontspannen en tot rust te komen om er daarna weer beter tegen te kunnen. We beseffen ten volle hoe belangrijk en waardevol dit is in deze moeilijke tijden. Daarom schenkt de Plantentuin de gehele opbrengst van de verkoop aan Villa Veerkracht van UZ Brussel.

Wil jij ook een mijmerklokje aankopen? Dat kan hier.
Bestel voor 13u om je klokje de dag nadien te bewonderen op de mijmerplek in de Rozentuin.
Vergeet niet om eerst je plek online te reserveren.

 

%d bloggers liken dit: