© Kärcher

Schenk je papa een tuincadeau op Vaderdag [AFGELOPEN]

In juni worden alle papa’s in ons land traditiegetrouw in de watten gelegd. Houdt jouw papa van tuinieren en ben je nog op zoek naar een vaderdagcadeau dat zeker in de smaak zal vallen? Doe dan mee met de wedstrijd en win een slimme onkruidverwijderaar van Kärcher. Speciaal voor je papa!

Win een vaderdagcadeau van Kärcher

Onkruid wieden behoort tot één van de meest vervelende taken op papa’s to-do lijstje. En niet zonder reden: deze inspannende taak voert hij meestal uit op de knieën of voorovergebogen. Gelukkig kan het ook anders! Met de slimme accu onkruidverwijderaar WRE 18-55 van Kärcher haalt je vader met plezier onkruid en mos weg van tuin, terras en oprit.

De krachtige motor, de stevige nylon borstel en de hoge rotatiesnelheid zorgen ervoor dat onkruid en droog mos moeiteloos van harde oppervlakken kunnen worden verwijderd. Het handige toestel kan rechtopstaand gebruikt worden, waardoor knieën en rug gespaard blijven. Bovendien kan de borstelstrip, indien nodig, eenvoudig worden vervangen. De WRE 18-55 Battery Set (t.w.v. € 199,00) van Kärcher maakt deel uit van het Kärcher batterijplatform. Handig, want de batterij kan gebruikt worden voor tal van andere Kärcher apparaten. Batterij en oplader zijn inbegrepen.

www.kaercher.com

Doe mee met de wedstrijd van Fence Tuinmagazine: schenk je vader een slimme onkruidverwijderaar van Kärcher voor Vaderdag.
© Kärcher

Doe mee & schenk je vader een slimme onkruidverwijderaar! Vertel ons hieronder waarom jij de WRE 18-55 Battery Set cadeau wil doen aan je papa. En wie weet verras je hem binnenkort met dit handige tuingereedschap. Deelnemen kan tot en met 13 juni 2021. Door deel te nemen verklaar je je automatisch akkoord met het wedstrijdreglement van Fence Tuinmagazine.

Deze wedstrijd is afgelopen. Proficiat, Kelly Raeds! Jij wint de slimme onkruidverwijderaar van Kärcher. De redactie zal je persoonlijk contacteren. Houd dus zeker je mail in de gaten. Niest gevonden? Check de spam of laat ons iets weten via [email protected].

%d bloggers liken dit: