© GARDENA

Slim water geven met GARDENA

De zomer is in het land, eindelijk! Met de automatische besproeiingssystemen van GARDENA geniet je relaxed van weelderinge bloemenbedden, een stralende moestuin en vooral van een pak vrije tijd.

Clever watering en intelligente bewateringsoplossingen zijn meer dan alleen een trend. De opwarming van de aarde dwingt verantwoordelijk omspringen met water steeds harder af, maar met de vele intelligente systemen van GARDENA is dat makkelijker dan je denkt!

Clever what? Clever Watering!

Dat water één van onze belangrijkste bronnen is, weet iedereen. Maar hoe clever om te springen met die bron, daar is nog veel over te zeggen. GARDENA ontwikkelt tal van slimme bewateringsoplossingen die het correct besproeien van je gazon, terras en planten voor hun rekening nemen. Jij zet de kraan open en de rest gebeurt vanzelf.

Slim bewateren op je balkon of terras

Verticaal tuinieren met NatureUp!

Met NatureUp! worden legen muren een groene lust voor het oog. Bloemen, groenten of kruiden, alles is mogelijk in je verticale groene oase. De bewatering vindt volledig automatisch plaats met of zonder aansluiting op de watertoevoer.

Fence Tuinmagazine: Slim water geven met GARDENA
© GARDENA

AquaBloom Set verzorgt je planten

Geen kraan of stopcontact in de buurt? Geen probleem, het enige wat je nodig hebt is een emmer en de AquaBloom set van GARDENA. Het toestel werkt op zonne-energie en heeft 14 voorgeprogrammeerde functies waardoor je planten op tijd en stond water krijgen. Deze drie-in-eenoplossing is geschikt voor tot wel 20 balkon- of terrasplanten.

Fence Tuinmagazine: Slim water geven met GARDENA
© GARDENA

Slim bewateren in de moestuin

Geen druppel verspilling met het Micro-Drip-System

Druppelaars zijn even eenvoudig als ingenieus en bewateren betrouwbaar al je afzonderlijke bloempotten, beplante oppervlakken en plantenrijen zoals hagen. Dankzij het handige Quick & Easy systeem combineer je verschillende sproeikoppen en bouw je in no time een op maat gemaakte watervoorziening. Van kleinere secties tot een 360° -oplossing, alles is mogelijk. Via de druppelbewatering kan de hoeveelheid water per plant precies worden gedoseerd, waardoor geen enkele druppel wordt verspild. Het Micro-Drip-System is pure wellness voor je tuin en je hoeft er, na installatie, zelf niets meer voor te doen.

Fence Tuinmagazine: Slim water geven met GARDENA
© GARDENA

GARDENA Smart App

Met de GARDENA smart App bestuur je je permanent geïnstalleerde bewateringssysteem, zelfs wanneer je niet thuis bent. Dat is niet alleen handig voor jou, ook je planten hebben er baat bij. Dankzij de slimme irrigatiesystemen krijgen je planten enkel water wanneer ze het echt nodig hebben en wordt waterverspilling tegengegaan. Smart Water Control is het hart van het automatische besturingssysteem en helpt je beslissen waar, wanneer en hoe vaak je tuin bewaterd wordt. Zo kan jij je tuin op een ecologisch verantwoorde manier verzorgen en geniet je er dubbel zo hard van.

Fence Tuinmagazine: Slim water geven met GARDENA
© GARDENA

Het Smart Water Control-systeem, NatureUp, AquaBloom Set en het Micro-Drip-System zijn verkrijgbaar via tuincentra, doe-het-zelfzaken en webshops.

www.gardena.com

%d bloggers liken dit: