Snoerloos tuinieren

De markt voor handbediende gazon- en tuinapparaten met accu groeit snel. Naast toestellen op benzinemotoren, zijn ook de apparaten met een accu zeer handig te gebruiken in de tuin. En met een krachtige accu, kan je er urenlang tegen aan.

Het merk Honda brengt een heggenschaar, grastrimmer en een bladblazer met een 56 V DC-accu op de markt. Goed voor een lange gebruiksduur en een korte oplaadtijd.
De heggenschaar heeft een dubbelzijdig stalen zaagblad dat lasergesneden is voor een vloeiende en nauwkeurige werking. De diamant-geslepen oppervlakken zorgen voor gladde en nauwkeurig afgeknipte nette randen, waardoor je heg weer gezond door kan groeien.
Met de grastrimmer voorzien van nylon draadkop met automatische draadtoevoer kan je op een veilige manier uw gras nauwkeurig trimmen. De trimmer is ook heel geschikt voor het bijwerken van randen of het maaien van lang gras en overwoekerde delen.
De bladblazer is stil, licht en compact, en heeft een krachtige turbineventilator die een luchtstroom tot 148 km/u weet te produceren. Hij is perfect voor het schoon blazen van het gazon, paden, patio’s en opritten of voor het opruimen nadat de heg is getrimd.
Ter aanvulling op de nieuwe producten komt Honda met een keuze uit twee accu’s: een 2.0 Ah en een 4.0 Ah 56 V lithium-ion accu. Er komen ook twee laders met elk een eigen oplaadsnelheid. De snelste lader kan de 2.0 Ah accu al in vijfentwintig minuten opladen.

Meer info: www.fl.honda.be

%d bloggers liken dit: