Speel hier mee!

Hey maatjes! De Tuinkampioen & Fence Tuinmagazine mogen 2 superleuke FlatGround trampolines van Berg wegschenken! Heb jij groene vingers? Help je mama en papa graag in de tuin? Speel dan mee met deze wedstrijd en win een megacoole trampoline!
  • De EERSTE werd gewonnen door Lucas De Cleene uit Lochristi tijdens de Tuindagen in Beervelde.
  • De TWEEDE kan je hier online winnen!

Wist je dat?!  Trampolinespringen is niet alleen super leuk maar ook mega gezond. Bovendien kan je de Flatground Trampoline Van Berg ingraven in de perfecte grasmat van je ouders en voldoet hij aan de strengste veiligheidscriteria. Iedereen blij! Benieuwd? Neem dan alvast een kijkje. 
Uit alle juiste zendingen, kiest de jury er 10 uit. Hoor je bij deze 10? Dan volgt er nog een leuke doe-proef.  Wie daar het beste in scoort, krijgt de trampoline.

De wedstrijd loopt van 21/4 t.e.m. 30/6/2017 op de website van Fence Tuinmagazine en Jardins & Loisirs. Door deel te nemen ontvangt u automatisch de gratis digitale nieuwsbrief van Fence Tuinmagazine.  Je kan maar één keer deelnemen per geldig IP-adres. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Door mee te doen verklaar je je akkoord met  het wedstrijdreglement dat ter inzage op onze website staat.