© Stihl

Sterk, stil en veelzijdig

Ook moeilijk bereikbare begroeiing trim je comfortabel dankzij de nieuwe accukantenmaaier STIHL FSA 60 R met beugelhandgreep.

Fence Tuinmagazine: STIHL presenteert een nieuwe accukantenmaaier. Sterk, stil en veelzijdig!
© Stihl

In kleine hoekjes, onder struiken en bomen of naast hagen en paadjes: met de accukantenmaaier STIHL FSA 60 R kunnen tuineigenaars graskanten en moeilijk bereikbare begroeiing snel en comfortabel trimmen. De nieuwe kantenmaaier is bovendien de ideale machine om ook kleinere gazons moeiteloos te maaien.

De krachtige FSA 60 R beschikt over een traploze toerentalregeling en kan zowel met een draadmaaikop als met een maaikop met kunststof messen bediend worden. Je verwisselt de maaikoppen vlot en hebt hiervoor geen gereedschap nodig.

De machine overtuigt ook op ergonomisch vlak: hij is uitstekend uitgebalanceerd en de beugelhandgreep kan over de hele schacht aangepast worden aan de lichaamslengte van de gebruiker. De bedieningshandgreep is bovendien met een sterk, slipvast softmateriaal bedekt, waardoor de kantenmaaier goed in de hand ligt.

Dankzij de accutechnologie is de machine uitstootvrij en stil, een troef die ook de buren zullen waarderen. Een krachtige lithiumionaccu van 36 V uit het STIHL AK accusysteem levert de nodige energie. Je kan deze accu ook gebruiken bij andere machines van dit systeem.

Meer informatie

%d bloggers liken dit: