Tips voor een trendy Kerst

Het hang in de lucht: de feestdagen komen er aan. Heel wat winkeletalages krijgen stilletjesaan een kersttintje. De kersttrends voor 2016 worden bekend.

Indian Winter
Geef een warme gloed aan je huis en creëer een originele kersttrend met warme tinten, pluimen en dromenvangers. Je one of a kind kerstboom zal iedereen verwonderen.

Christmas Dream
Voor de liefhebbers van een traditionele kerst zijn er de typische kerstkleuren rood, groen en goud. Omdat klassiek absoluut niet saai hoeft te zijn, kan je het afmaken met bessentakjes en speelse figuurtjes.

Forest Tale
Kan je niet wachten op die eerste sneeuwlaag om te genieten van een winter wonderland? Versier je kerstboom met dennenappels en uiltjes met houten en koperen elementen voor een warme sfeer. Bedek alles met een dun laagje sneeuw en voilà, je at home winterbos is klaar!

Pink Delight
Roze, paars, blauw, … Ga deze winter resoluut voor kleur en laat je interieur shinen. Met bloemetjes, vogels en vlinders lijkt het alsof je kerstboom uit een sprookjesbos komt. Leef je uit met glitter om het plaatje helemaal af te maken.

 


Deze kersttrends zijn te vinden bij Walter Van Gastel

%d bloggers liken dit: