Ontdek dit weekend fenomenale bloemenpracht op Fleuramour!

Vanaf morgen tot en met maandag wandel je op Fleuramour tussen 140.000 betoverende bloemen en val je van de ene verbazing in de andere. Meer dan 100 bloemenkunstenaars uit de hele wereld transformeren het kasteeldomein van Alden Biesen in een gedroomd toevluchtsoord.

Vooruitstrevende bloemendesigns

Dankzij het thema ‘Back to the Future’ mag je je dit jaar aan extra veel futuristische bloemenprojecten verwachten. Zoals in de gelijknamige filmklassieker zal je (weliswaar zonder teletijdmachine) kunnen reizen tussen verleden, heden en toekomst. Voor je het weet sta je oog in oog met zwarte gaten, een melkwegstelsel en zelfs een gigantische bloemenplaneet.

Naast een verbazingwekkende florale toer langs meer dan 100 florale composities kan je je toekomst laten voorspellen met bloemen, figureren in een bloemrijke computergame met VR-bril, aanschuiven bij florale workshops en demo’s en je ogen de kost geven tijdens een groots opgezette bloemenshow van de Amerikaanse event designer Holly Heider Chapple. Doorlopend kan je nog genieten van live muziek en een pop-up markt.

Bespaar tijd aan de kassa, en koop je ticket online!

>> fleuramour.be

%d bloggers liken dit: