Trending in de tuin

De vintage tuin, een verplaatsbare tuin en fruitboompjes in een stadstuin. Alle drie voorbeelden van tuintrends van deze zomer. Ze zijn te zien en beleven binnen de nieuwe campagne Trending in de Tuin die Mooiwatplantendoen.nl op 21 mei start in Duitsland en Nederland.

Trending In De Tuin

Op Mooiwatplantendoen.nl staan de komende tijd de nieuwste trends op het gebied van tuin, terras en balkon. ‘We geven tips, maar we willen mensen vooral stimuleren zelf trends aan te dragen. Bezoekers kunnen deze dagelijks insturen en daarnaast stemmen op de trends die ze leuk vinden’, aldus  Ivo van Orden, campagnemanager bij Bloemenbureau Holland.

Stem en win voor €100 aan buitenplanten
Iedere maand mag de inzender van een trend met de meeste stemmen voor €100,- gaan shoppen aan buitenplanten. Ook wordt de winnende tip in de top-trendlijst geplaatst. Hierin komen de populairste trends te staan. Doel van de campagne is om mensen te inspireren om meer met buitenplanten te variëren. ‘Daarmee wordt hun betrokkenheid bij hun groene woon- en leefomgeving alleen maar groter’, zegt Van Orden.

 

%d bloggers liken dit: