Tuincentrum Thiels verkozen tot Tuincentrum van het Jaar

Tuincentrum Thiels is uitgeroepen tot Tuincentrum van het Jaar. Die titel werd al voor de vijfde keer uitgereikt door de Belgische Tuincentra Vereniging tijdens de Garden Centre Quality Awards.

De 5e Garden Centre Quality Awards

Tijdens de uitreiking van de Garden Centre Quality Awards worden talrijke Belgische tuin- en plantencentra gewaardeerd met kwaliteitssterren. Dit jaar reikte de Belgische Tuincentra Vereniging 1 tot 5 sterren uit aan 42 deelnemende tuin- en plantencentra.

Voor de vijfde editie van de Garden Centre Quality Awards sleutelde de Belgische Tuincentra Vereniging aan het concept met een aantal vernieuwende elementen. Kwaliteit en beleving voor de klant stonden daarbij centraal. Om die beleving te beoordelen, bracht de jury twee onaangekondigde bezoeken aan de deelnemende tuin- en plantencentra. Dat deden ze als mystery shoppers die voor het eerst het tuin- of plantencentrum bezochten.

Tuincentrum Thiels (Heist-op-den-Berg) bracht het grootste WOW-effect teweeg bij de jury en ging naar huis met de grootste onderscheiding. Het tuincentrum won de eretitel Tuincentrum van het Jaar en kreeg als enige van de 42 deelnemers vijf kwaliteitssterren.

Gezellig winkelen bij Tuincentrum Thiels

Tuincentrum Thiels is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring. Je vindt er alles om van je tuin een plek te maken om tot rust te komen en optimaal te genieten. Of je nu een grote of kleine tuin hebt of alleen een terras, iedereen houdt wel van een vleugje groen.

Houd je van het buitenleven? Geniet je van mooie planten en bloemen? Word je helemaal vrolijk van schattige tuindieren? Dan ben je bij Tuincentrum Thiels aan het juiste adres.

Groot feestweekend

Om de overwinning te vieren, organiseert Tuincentrum Thiels een groot feestweekend op zaterdag 22 en zondag 23 februari. Met dit evenement wil het tuincentrum ook haar klanten en personeel laten mee genieten van het bijzondere nieuws. Zonder hun hulp was het hen naar eigen zeggen niet gelukt om de prijs van Tuincentrum van het Jaar in de wacht te slepen.


Wil jij ook naar het beste tuincentrum van Vlaanderen?

Tuincentrum Thiels
Liersesteenweg 68
2221 Heist-op-den-berg

015/22 27 52
[email protected]

www.tuincentrumthiels.be

%d bloggers liken dit: