Tuinkampioen?

Jommeke_Fence_TuinkampioenHallo, vriendjes!

Houden jullie ook zo van de natuur? In de tuin kan ik me helemaal uitleven met mijn vriendjes Filiberke, Rozemieke en Annemieke. Soms help ik mijn vader Theofiel om het gras te maaien. Of om de moestuin te onderhouden, dat zal je nog wel zien!

Op de tuindagen van Beervelde (zaterdag 13 en zondag 14 mei) gingen mijn vriendjes en ik op zoek naar dé Tuinkampioen 2017. We ontvingen er honderden 8 tot 12-jarigen die zich aan verschillende proefjes waagden, waaronder ook Lucas De Cleene uit Lochristi. Hij behaalde de beste score en werd gekroond tot Tuinkampioen 2017.  Proficiat met je supertoffe trampoline van het merk Berg, Lucas!

Wil jij ook zo’n trampoline winnen? We geven er nog eentje weg via deze website.

Vind je het leuk om zo in de tuin bezig te zijn en creatief om te springen met wat je allemaal in de tuin vindt? In Fence Tuinmagazine vind je iedere maand 6 pagina’s met spelletjes en knutselwerkjes waar je uren zoet mee bent. Speel samen met je broertjes en zusjes of trommel je vrienden op voor een knutselnamiddag. Stuur een foto van je creatie op naar de redactie ([email protected]) en misschien verschijnt hij wel in een van de volgende magazines of win je een leuke prijs!

%d bloggers liken dit: