De tuinkampioen op de tuindagen van Beervelde

Jommeke_Fence_TuinkampioenHallo, vriendjes!

Houden jullie ook zo van de natuur? In de tuin kan ik me helemaal uitleven met mijn vriendjes Filiberke, Rozemieke en Annemieke. Soms help ik mijn vader Theofiel om het gras te maaien. Of om de moestuin te onderhouden, dat zal je nog wel zien!

Vind je het leuk om zo in de tuin bezig te zijn en creatief om te springen met wat je allemaal in de tuin vindt? In Fence Tuinmagazine vind je iedere maand 6 pagina’s met spelletjes en knutselwerkjes waar je uren zoet mee bent. Speel samen met je broertjes en zusjes of trommel je vrienden op voor een knutselnamiddag. Stuur een foto van je creatie op naar de redactie ([email protected]) en misschien verschijnt hij wel in een van de volgende magazines of win je een leuke prijs!

Uitgespeeld? Hier vind je de oplossing van de spelletjes.

%d bloggers liken dit: