© Freepik

Vakantie in de tuin? Kinderen baas!

Een tuin komt helemaal tot leven wanneer er in gespeeld en geleefd wordt door kinderen. En of dat zal gebeuren nu de zomervakantie begonnen is. Wij selecteerden alvast enkele leuke items die garant staan voor uren speelplezier en zich onderscheiden door hun functie of leuke look.

Benieuwd naar meer leuks voor kinderen? Ontdek het volledige artikel in het zomernummer van Fence Tuinmagazine.

Zitten en relaxen

Speels meubel

Bedoeld om op te zitten, maar net zo goed om over te klimmen, onder te kruipen of te gebruiken op welke fantasierijke manier dan ook: The Roof Chair van Magis, ontworpen door Spalvieri & Del Ciotto. Richtprijs: € 314.

Betaalbaar design

Casa vindt dat kinderen hetzelfde zitcomfort verdienen als hun ouders. Betaalbaar design in de vorm van de Acapulco outdoor loungestoel voor kinderen. Richtprijs: € 34,95.

Fence Tuinmagazine: Kinderen baas in de tuin: het leukste zandbakken, huisjes en veel meer.
CASA

Schommelen

Skateboard

De schommel die dacht dat ze een skatebord was. Op deze ‘Skateboard Swing’ van Small Foot kun je zowel zitten als rechtstaan, ook al dankzij de verstelbare handgrepen en de optionele antislipstrook. Richtprijs: € 39,99.

Fence Tuinmagazine: Kinderen baas in de tuin: het leukste zandbakken, huisjes en veel meer.
Small foot

Voor groten

In stijl schommelen, ook na valavond? Dat kan met deze stevige stalen Serious Swing van het eigenzinnige Nederlandse designlabel Weltevree. Dankzij de optionele ingebouwde verlichting kan dit ook na valavond. Ontworpen voor volwassenen die het innerlijke kind in zich naar boven laten komen. Richtprijs: € 1.795 of € 1.995, respectievelijk zonder en met verlichting.

Zand en water

Stoere marktkraam look

Zandtaartjes bakken? Dat doe je in deze nieuwe Exit Yummy houten buitenkeuken met stoere marktkraam look. Inclusief waterkraan – die zich laat aansluiten op de tuinslang – én leuke keukenaccessoires. Richtprijs € 249.

Fence Tuinmagazine: Kinderen baas in de tuin: het leukste zandbakken, huisjes en veel meer.
Exit Toys

Spetter, spieter, spater

Het nieuwe Savannah zwembadje van Liewood (via Livingdesign) is perfect als verfrissing voor de allerkleinsten. Verkrijgbaar in verschillende trendy kleurencombinaties en goed voor uren waterpret om een warme zomerdag. In hetzelfde design is ook de Donna zwemband verkrijgbaar. Richtprijs: € 65,00 (peuterbad) en € 33,00 (zwemband).

Houten speelhuisjes

Hoog en droog

Nog meer speelpret met dit best riante speelhuis Axi Crooked Max Speelhuis ‘op niveau’ van Pragma Brands. Voorzien van een trap maar ook een glijbaan om snel weer de begane grond te bereiken. Onder het speelhuis zit tot slot nog een zandbad waardoor de kinderen nooit uitgespeeld raken. Richtprijs: € 1.879,99.

Klein maar fijn

Voor de wat kleinere tuinen is er dit speelhuisje Wende van Woodvision. Gemaakt van grenen blokhutprofielen en voorzien van een fraai afgerond dak dat het net iets anders dan anders maakt. Wordt blank geleverd en laat zich gemakkelijk verven in eender welke gekke kleuren naar keuze. Richtprijs: € 231,42.

Fence Tuinmagazine: Kinderen baas in de tuin: het leukste zandbakken, huisjes en veel meer.
Woodvision

Fantaseer erop los

Ziekenhuis, politiebureau, tankstation of misschien wel een brandweerkazerne? Speelhuis Leon van Swingking stimuleert de fantasie en brengt het spel snel op gang. Uitgevoerd in geïmpregneerd FSC gecertificeerd vurenhout. Richtprijs: vanaf € 560.

Fence Tuinmagazine: Kinderen baas in de tuin: het leukste zandbakken, huisjes en veel meer.
SwingKing

 

Benieuwd naar meer?

Ontdek het volledige artikel in het zomernummer van Fence Tuinmagazine!
Het nieuwe nummer van Fence Tuinmagazine is er! Deze vierde editie brengt boeiende reportages, praktische tuintips en talrijke inspiratie voor je zomertuin. Ontdek het hier!
Coverfoto door ARTIFIX
%d bloggers liken dit: