Volg een workshop bloemschikken op Fleuramour

Van vrijdag 22 tot en met maandag 25 september 2017 kan je in de prachtige Landcommanderij van Alden Biesen ruim 12.000 bloemen en creaties bewonderen van floristen van over de hele wereld. Wat meer is: Fleuramour biedt jou de mogelijkheid om exclusieve workshops van (inter)nationale bloembinders live bij te wonen. Ervaring is niet nodig. Grijp deze uitzonderlijke kans en schrijf je in!

Wie biedt wat?

  • Moniek Vandenberghe : Je maakt een staande creatie met bloeminvulling, op basis van wol en touw. Het resultaat weegt licht en is dus makkelijk vervoerbaar.
  • Sören Van Laer : Verwacht je aan transparantie, kleur en exotisme. Je creëert een schaal door transparante buisjes aaneen te smelten. Oasispoeder geeft je bloemwerk een meerwaarde.
  • Natallia Sakalova : Je maakt een florale montage met materialen die voor iedereen toegankelijk zijn. Je werkt hiervoor met seizoensgebonden kleuren.

Inschrijven 

Voor 105 euro ben je zeker van de workshop, plus een inkomkaart, materialen, een diploma en koffie of thee. Opgelet: het aantal deelnemers voor deze workshops is wel beperkt. Snel inschrijven is dus de boodschap! Dit kan via fleuramour.be.