Win een nestkastje van Vivara | WEDSTRIJD

De natuur ontwaakt langzaam uit haar winterslaap en de vogels gaan op zoek naar een goede broedplaats. Wil jij hen helpen? Hang een vogelhuisje op in je tuin! Fence Tuinmagazine schenkt 20 gratis nestkasten van Vivara weg.

Help de tuinvogels, hang nestkasten op

Vogels vinden steeds moeilijker een goede broedplaats, omdat natuurlijke leefgebieden en nestplaatsen meer en meer verloren gaan. Je helpt vogels enorm door een nestkast in je tuin op te hangen. Bovendien geniet je dan dadelijk van de vogels die hun jongen komen voeden. Een prachtig schouwspel van Moeder Natuur.

Win een nestkastje van Vivara

Fence Tuinmagazine mag 20 gratis nestkastjes weggeven van Vivara. De nestkasten zijn ontwikkeld in samenwerking met Vogelbescherming Nederland en ornithologen en daardoor volledig afgestemd op de vogels. We geven 10 nestkastjes ‘Saba‘ en 10 nestkastjes ‘New Mexico‘ weg ter waarde van €14,99. Vul het onderstaande formulier in en maak kans op een gratis nestkast! De vogels zijn je dankbaar voor een plekje om te nestelen of te slapen.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd door de redactie.

 

Wil je meer weten over de juiste nestkast voor de juiste tuinvogel? Lees het volledige artikel over nestkasten in Fence Tuinmagazine.

>> www.vivara.be

%d bloggers liken dit: