© vivara.be

AFGELOPEN – Win een nestkastje van Vivara

De natuur ontwaakt langzaam uit haar winterslaap en de vogels gaan op zoek naar een goede broedplaats. Wil jij hen helpen? Hang een vogelhuisje op in je tuin! Fence Tuinmagazine schenkt 20 gratis nestkasten van Vivara weg.

Help de tuinvogels, hang nestkasten op

Vogels vinden steeds moeilijker een goede broedplaats, omdat natuurlijke leefgebieden en nestplaatsen meer en meer verloren gaan. Je helpt vogels enorm door een nestkast in je tuin op te hangen. Bovendien geniet je dan dadelijk van de vogels die hun jongen komen voeden. Een prachtig schouwspel van Moeder Natuur.

Win een nestkastje van Vivara

Fence Tuinmagazine mag 20 gratis nestkastjes weggeven van Vivara. De nestkasten zijn ontwikkeld in samenwerking met Vogelbescherming Nederland en ornithologen en daardoor volledig afgestemd op de vogels. We geven 10 nestkastjes ‘Saba‘ en 10 nestkastjes ‘New Mexico‘ weg ter waarde van €14,99. Vul het onderstaande formulier in en maak kans op een gratis nestkast! De vogels zijn je dankbaar voor een plekje om te nestelen of te slapen.

Deze wedstrijd is afgelopen. In totaal namen maar liefst 920 lezers deel aan de wedstrijd! Deze gelukkigen hebben een nestkastje gewonnen en worden persoonlijk op de hoogte gebracht door de redactie: Ronny Dorme, Herline De Groote, Leen Mattens, Stefan Naert, Annemie Cornelis, Robbe Caron, Jan Van Craenenbroeck, Mieke Mertens, William Vereecken, Jakke Bauwens, Annie Casier, Verslype Siska, Alfons Geysenbergs, Stefaan Sarens, Tatjana Geysenbergs, Mirja Van holderbeke, Brent Heirbaut, Jocelyne Ernst, Kris Jamar, Kelly Dewulf.

Wil je meer weten over de juiste nestkast voor de juiste tuinvogel? Lees het volledige artikel over nestkasten in Fence Tuinmagazine.

>> www.vivara.be

%d bloggers liken dit: