Week van het Bos van 14 tot 21 oktober

Van 14 tot en met 21 oktober is het de ‘Week van het Bos’. Trek er op uit!

Met de campagne ‘Buitengewoon’ wenst het Agentschap voor Natuur en Bos de Vlaming goesting te geven om de natuur te ontdekken en beleven. Er valt in elk seizoen iets te beleven in onze natuur. Trek dus de deur achter je dicht en stap naar buiten. Alleen, met je partner, met vrienden, je kinderen of de hele familie, de natuur is een belevenis voor ons allemaal. Of het nu om te sporten, kamperen, dansen, picknicken, zingen, spelen, genieten of uitrusten is.

Want zeg eens eerlijk: hoe lang is het geleden dat jij jezelf op een voetmassage in het gras getrakteerd hebt? Een dagtocht door de Sahara gemaakt hebt? Of van een gezellige picknick in de natuur hebt genoten?

Doe dus iets buitengewoons en ga … gewoon naar buiten. Er is voor elk wat wils te beleven in onze natuur!

Op zoek naar leuke activiteiten?

Wil je graag deelnemen aan een activiteit? Dat kan! Via de activiteitenpagina op de ‘Week van het Bos’ kan je op een makkelijke manier een aantal leuke activiteiten in de buurt zoeken. Er gaan in deze periode veel wandelingen door maar evenzeer grotere publieksactiviteiten en –evenementen. Denk maar aan film in het Bos in Blaasveldbroek op 13 oktober, bosplezier in de Duinengordel op 17 oktober, de Dag van het Zoniënwoud op 21 oktober, Week van het Bos in Drongengoed op 21 oktober, Wandelboomwandeling in Wijnendalebos op 21 oktober, …

%d bloggers liken dit: