Féerie Florale

WEEKENDTIP: Féerie Florale in kasteel Hélécine

Van 8 t.e.m. 10 april wordt het kasteel van Hélécine floraal gedecoreerd door gerenommeerde Belgische floristen. Het kasteel wordt aangekleed in het thema “Een Koninklijke Lente”. Een bloemenevenement waar voor jong en oud steeds iets te beleven is!


Féerie Florale vindt plaats in het prachtige kasteel van Hélécine. Het kasteel, de enorme vijvers en tal van ontspanningsmogelijkheden maken van het provinciaal domein de ideale plaats om met de ganse familie een dagje te vertoeven.

Het hoogtepunt van het weekend vindt plaats in het kasteel zelf. De verschillende zalen worden namelijk bloemrijk aangekleed door 7 topfloristen. Deze bloemendecoraties kunnen gedurende drie dagen bezocht worden door het grote publiek, telkens van 10 tot 18 uur.

Féerie Florale is bovendien de ideale gelegenheid om kinderen kennis te laten maken met de wondere wereld van bloemen en planteen. Aan de hand van leuke activiteiten leren ze meer over de schoonheid van de natuur.

Bloemen en planten verbinden mensen van alle generaties! Op vrijdag 8 april worden de bloemenprins en -prinses verkozen. Op zaterdag 9 april en zondag 10 april worden de bezoekers extra verwend met een bruidsmodeshow met aangepaste boeketten. De kinderen kunnen meewerken aan een floraal
juweel. De ganse namiddag wordt er op het podium een bloemendemo gegeven. Voor ieder wat wils!

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa.
Volwassenen: 6 euro | Kinderen -12 jaar gratis

www.kufb.be

%d bloggers liken dit: