Welke bloem past bij jouw mama?

Zondag  is het Moederdag! En niets zegt meer ‘mama, jij bent de beste’ dan een boeket dat je eigenhandig hebt gekozen. We geven je graag tips om je geschenk een extra persoonlijke toets te geven!

Een echte mama-mama

Welke bloem past bij manma - PicMonkey-Collage3
Germini, lelie en pioen

Is jouw mama een traditioneel type, zeg maar een echte mama-mama? Dan gaat de weg naar hart via een bos rode rozen. Ook een boeket met anjers is geknipt voor je mama. Vroeger waren er enkel rode, witte en roze anjers. Maar tegenwoordig vind je zelfs dieppaarse, champagnekleurige en –voor de durvers – fluogele anjers!


Een flamboyante mama

Een flamboyante mama is in de wolken met een boeket met vrolijke germini’s of gerbera’s. Je vindt deze toppers in een waaier van kleuren: van poedertinten tot flashy knalkleuren. Ook de excentrieke Alstroemeria zal bij je mama in de smaak vallen. Als de Alstroemeria open bloeit, trakteert ze je op een prachtige bloemtekenening. Soms zelfs met tijgermotief!


Een echte mum-of-the future

Welke bloem past bij mama PicMonkey-Collage2
Alstroemeria, gerbera en roos

Jouw mama is helemaal hip en mee met de tijd? Dan zal ze dol zijn op een boeket elegante lelies of pioenen. Hippe mama’s vallen ook als een blok voor de Anthurium. Wist je dat de Anthurium van alle snijbloemen het langst houdt?

TIP: Zit je wat krap bij kas? Je hebt maar enkele lelies nodig voor een knap boeket. Bovendien geuren ze heerlijk. Ook de alstroemeria’s zijn lief voor je portemonnee. Meer dan wat snijgroen hebben ze niet nodig. Minimum budget, maximum effect!

%d bloggers liken dit: