Wedstrijd

Win deze stijlvolle wijnkoeler van Bubalou [AFGELOPEN]

Met deze fancy wijnkoeler van Bubalou smaakt het aperitief nog beter! Perfect om op een zonnige lentedag te genieten in de tuin of op het terras én je drankjes heerlijk fris te houden. Iets voor jou? Fence Tuinmagazine mag zes van deze leuke koelers wegschenken.

Ja hoor, tussen al dat tuinwerk door mag je zeker af en toe een welverdiende pauze nemen! Het belangrijkste is namelijk dat je gewoon heerlijk geniet van je groene paradijs…. En dat wordt nu nog aangenamer met de 1-bottle Champ wijnkoeler van het designmerk Bubalou.

Deze unieke en speelse wijnkoeler in de vorm van een champagnekurk is niet alleen stijlvol, maar ook ontzettend praktisch. Hij houdt de champagne (of jouw favoriete drankje) perfect op temperatuur. Bovendien kan je hem dankzij de weersbestendige materialen het hele jaar door buiten op je terras of op je balkon laten staan.

De 1-bottle Champ is beschikbaar in drie kleuren: Wicked Black, Taupe’s Touch en Off White. Het deksel is gemaakt van kurk.

  • Win een 1-bottle Champ wijnkoeler van het designmerk Bubalou.
  • Win een 1-bottle Champ wijnkoeler van het designmerk Bubalou.
  • Win een 1-bottle Champ wijnkoeler van het designmerk Bubalou.

Maak kans op een gratis 1-bottle Champ wijnkoeler!

Fence Tuinmagazine mag 6 van deze geweldige wijnkoelers wegschenken. Deelnemen is simpel: vul in onderstaand formulier je gegevens en de lezerscode in en waag zo je kans. De wedstrijd loopt tot en met 31/05/2022. Veel succes!

[Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars werden gecontacteerd via e-mail.]

Door deel te nemen aan de wedstrijd, ga je automatisch akkoord met het wedstrijdreglement.

%d bloggers liken dit: