[Win] een 3D-tuinplan t.w.v. 2.500 euro

Heeft je tuin nood aan een opfrisbeurt? Droom jij van zo’n supermodern tuinproject? Of verkies je eerder landelijk of klassiek? Dan is vandaag your lucky day! Fence Tuinmagazine geeft samen met Tuinaanleg Gert Kwanten een all in 3D-tuinontwerp ter waarde van € 2.500 weg!


Goed om weten!  Het 3D-tuinplan dat jij kan winnen, is all-in. Compleet van eerste gesprek t.e.m. afgewerkt product. Door de indrukwekkende 3D-presentatie, krijg je meteen een mooi beeld van je toekomstige droomtuin. Over Tuinaanleg Gert Kwanten lees je alles op www.gert-kwanten.be.

Wil je zo’n 3D-tuinplan winnen?* Laat ons hieronder weten waarom jij een 3D- tuinplan kan gebruiken. In de loop van november nemen wij via mail contact op met de winnaar.

* De wedstrijd loopt van 11/8 t.e.m. 06/11/2017 op de website van Fence Tuinmagazine, Chic Gardens en Jardins & Loisirs. Door deel te nemen ontvangt u automatisch de gratis digitale nieuwsbrief van Fence Tuinmagazine. Je kan maar één keer deelnemen per IP-adres. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. Door mee te doen verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement dat altijd ter inzage op onze website staat.