© GARDENA

Win een GARDENA Micro-Drip-System Start Set [AFGELOPEN]

Via druppelbewatering kan je de hoeveelheid water per plant nauwkeurig doseren, waardoor geen enkele druppel wordt verspild. Het druppelsysteem van GARDENA, de Micro-Drip-System Start Set, is ideaal voor het bewateren van bloembedden en moestuinen. Klinkt dit als pure wellness voor jouw tuin? Neem deel aan de wedstrijd en maak kans op een gratis exemplaar.

De temperatuur kan tijdens de zomermaanden hoog oplopen in de serre, voldoende water voor de groeiende planten is daarom zeer belangrijk. Druppelaars kunnen je daarbij helpen. Ze zijn even eenvoudig als ingenieus en bewateren betrouwbaar al je afzonderlijke bloempotten, beplante oppervlakken en plantenrijen.

Win een druppelsysteem van gardena en ontdek de tips om slim te bewateren in jouw tuin
© GARDENA

Dankzij het handige Quick & Easy verbindingssysteem van de GARDENA Micro-Drip-System Start Set, combineer je makkelijk verschillende sproeikoppen en bouw je snel een op maat gemaakte watervoorziening. Van kleinere secties tot een 360° -oplossing, alles is mogelijk.

6 handige bewateringstips van GARDENA

1. Verdeel het water gelijkmatig
De meeste planten moeten gelijkmatig water krijgen, dus zorg ervoor dat je alle wortels voldoende water geeft in plaats van alleen het oppervlak te bevochtigen.

2. Bewater op het juiste moment van de dag
‘s Ochtends vroeg is het beste moment om je planten water te geven. Overdag warmt de aarde op waardoor meer water verdampt als je ‘s avonds bewatert. Een vroege start geeft de planten ook voldoende tijd om het water op te nemen, zodat ze sterk genoeg zijn om de komende dag aan te kunnen.

3. Hou de bladeren droog
Schimmelaantastingen kunnen zich voordoen als bladeren ‘s nachts te vochtig worden gelaten.

4. grondig water
Het is beter om planten een keer grondig water te geven in plaats van af en toe een kleine hoeveelheid. Op die manier kan het water tot in de diepste aardlagen doordringen en alle wortels bereiken. Afhankelijk van het weer kan het voldoende zijn om sommige planten slechts een paar keer per week water te geven.

5. Voorkom wateroverlast
Zorg ervoor dat je planten voldoende water hebben, maar probeer ze niet te verdrinken. Overbewatering snijdt de toevoer van zuurstof naar de wortels af.

6. Gebruik regenwater
Door het lage kalkgehalte is regenwater het meest geschikt om je planten water te geven.

Win een druppelsysteem voor jouw tuin

Is het druppelsysteem van GARDENA ook handig voor jouw tuin? Fence Tuinmagazine mag 4 stuks wegschenken van de Micro-Drip-System Start Set.

Neem deel aan de wedstrijd door hieronder je gegevens achter te laten en waag je kans om een gratis set te winnen! Deelnemen kan tot en met zondag 31 juli 2022. UPDATE: Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars werden persoonlijk gecontacteerd.


Door deel te nemen aan de wedstrijd ga je automatisch akkoord met het wedstrijdreglement. De winnaars van de wedstrijd zullen via e-mail of telefonisch gecontacteerd worden en gevraagd worden om een bevestiging alvorens de prijs wordt opgestuurd.


www.gardena.com

%d bloggers liken dit: