©Globee

Win een Globee plantenpot!

Globee is een unieke plantenpot. Je kan hem niet alleen old school op de vensterbank of op een tafel plaatsen, maar ook in een schuine hoek aan de muur hangen of meerdere potten onder elkaar laten zweven. Je kan er letterlijk alle kanten mee op!

Globee is een unieke plantenpot waarmee je op een stijlvolle én ruimtebesparende manier veel groen in je interieur kunt brengen. Hij onderscheidt zich van andere bloem- en plantenpotten doordat je ‘m op verschillende manier kunt gebruiken: op tafel, gedraaid, aan de muur of zwevend. Het allerleukst vinden wij het om meerdere potten aan elkaar te hangen! Bovendien kan je deze potten eindeloos combineren. Zowel de onder- als bovenkant zijn inwisselbaar, wat ervoor zorgt dat je je persoonlijke favoriete kleurencombinatie kunt samenstellen. De potten worden gemaakt met duurzame grondstoffen.

Globee is verkrijgbaar bij Tuincentrum Pelckmans en andere tuincentra.

Win een Globee plantenpot

Fence Tuinmagazine mag 10 van deze leuke plantenpotten weggeven. Vul hieronder je gegevens in, beantwoord de wedstrijdvraag en maak kans op een Globee! Deelnemen kan tot en met 28/05/2023. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd via e-mail.

Meer info over Globee vind je op www.floriate.com.


Door deel te nemen aan de wedstrijd ga je automatisch akkoord met het wedstrijdreglement.

%d bloggers liken dit: