WIN het boek ‘Chefs en hun moestuin’

In het boek ‘Chefs en hun moestuin’ vertellen verschillende topchefs (waaronder Dominique van ’t Vlierhof in Bilzen, eveneens redacteur bij Fence Magazine) hoe en waarom ze met een moestuin zijn gestart. Fence Tuinmagazine mag 3 gratis exemplaren wegschenken!

Elke chef die af en toe graag proeft van het leven zweert bij groenten, kruiden en fruit uit zijn of haar eigen moestuin. In het  boek ‘Chefs en hun moestuin’ vertellen ze hun verhaal.

Echte chefs herken je niet meer aan hun koksmuts of de manier waarop ze borden analyseren op restaurant. Je herkent ze wél aan hun bijna naarstige zoektocht naar de beste ingrediënten. Zo vers mogelijk. Zo uniek mogelijk. Maar bovenal zo lekker mogelijk.

De beste plek om aan verse, unieke en lekkere ingrediënten te geraken, is je eigen moestuin. Het is niet meer, maar zeker niet minder, dan een speeltuin voor volwassen chefs. Daar leggen ze de basis voor hun gerechten. Daar begint de magie op het bord.

Een moestuin zorgt ervoor dat chefs uit hun comfortzone moeten treden, dat ze rekening moeten houden met de grillen en de geneugten van de natuur. Het zorgt voor een boost aan creativiteit en smaak. Maar het leert hen ook een lesje in nederigheid. Zolang je met de handen in de aarde zit, blijf je immer met de voeten op de grond.

En dat merk je als je bij de chefs in dit boek langs gaat. Stuk voor stuk zijn het bescheiden liefhebbers van lekker eten en de natuur. En vooral van de combinatie van beide. Al deze chefs nemen je bij de hand in een wandeling door hun tuin. Ze tonen maar al te graag waar ze mee bezig zijn en wat hun tuin zo uniek maakt. Het is een ontdekkingstocht zonder einde. Gelukkig maar.

Dit alles smakelijk neergepend door Robby Sallaets en prachtig in beeld gebracht door Véronique De Walsche. Een must-have voor iedereen die graag recht uit de moestuin kookt!

Wil jij dit boek winnen?

Ga snel naar de facebookpagina van Fence Tuinmagazine en lees hoe je het boek ‘Chefs en hun moestuin’ kan winnen! De winnaars worden bekend gemaakt op vrijdag 27 maart.

Veel succes en veel leesplezier!

%d bloggers liken dit: