Wedstrijd

WIN: Nieuwe Greenville kruidenpotten van Elho [AFGELOPEN]

Wist je dat het voorjaar de beste tijd is om kruiden te planten? Een kruidentuin is niet alleen leuk, maar ook duurzaam, lekker én rustgevend. Of je nu een grote tuin of een klein balkonnetje hebt, de ronde Greenville potten van Elho staan mooie in elke buitenruimte.

De lijn werd dit jaar uitgebreid met extra potten voor kleine planten. Deze zijn dus ook helemaal perfect om je favoriete kruiden in te zetten! Kies voor een exemplaar met ingebouwd waterreservoir en je kruiden zullen gegarandeerd optimaal groeien. Meer info over de Greenville potten vind je op de website van Elho.

Wij mogen 10 Greenville potten van Elho wegschenken. Deelnemen is simpel: even het formulier hieronder invullen en de wedstrijdvraag beantwoorden. De wedstrijd loopt t.e.m. zondag 24 april 2022. Veel succes!

[DEZE WEDSTRIJD IS AGELOPEN. DE WINNAARS WERDEN PERSOONLIJK GECONTACTEERD VIA E-MAIL: INGRID FEYS, FREDDY GHEYS, BART VANHERLE, POL DE SCHEPPER, BERNADETTE THIRY, ANNEMIE CORNELIS, FRANCINE TANTET, NATHALIE BERGEN, EMILIA CARPELS, NINA CALLEBAUT.]

Door deel te nemen aan de wedstrijd, ga je automatisch akkoord met het wedstrijdreglement.

%d bloggers liken dit: