[Win] een slimme grasmaaier van Honda t.w.v. € 1.999

Als je van maaien houdt, prima! Zo niet, dan moet je ongetwijfeld meespelen met onze grasmaaierwedstrijd! Want Fence Tuinmagazine mag een Miimo maaier wegschenken aan één van haar lezers.

Goed om weten! De Miimo 310 is van nature intelligent. Je hoeft je er helemaal niet mee te bemoeien want hij volgt op intelligente wijze de indeling van elke tuin, terwijl hij stil en fijntjes het gras maait en geen lelijke maaideeltjes achterlaat. Hij is zo slim dat hij zelfs weet wanneer hij zichzelf moet opladen. Voor meer info: www.fl.honda.be

Wil je deze Miimo winnen?* Laat ons hieronder weten waarom jij deze intelligente grasmaaier zo graag wil. In de loop van de zomermaanden nemen wij via mail contact op met de winnaar.

* De wedstrijd loopt van 1/6 t.e.m. 30/6/2017 op de website van Fence Tuinmagazine en Jardins & Loisirs. Door deel te nemen ontvangt u automatisch de gratis digitale nieuwsbrief van Fence Tuinmagazine. Je kan maar één keer deelnemen per IP-adres. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. Door mee te doen verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement dat altijd ter inzage op onze website staat.