De Lumineuze Nachten van het Park van Edingen

Win tickets voor De Lumineuze Nachten!

Maak je klaar voor een betoverende ervaring tijdens De Lumineuze Nachten – Park van Edingen! Fence Tuinmagazine mag 3 x 2 tickets weggeven voor dit magische lichtspektakel.

Van 17 februari tot 5 maart nemen De Lumineuze Nachten je mee op een reis door de geschiedenis van het park via prachtige lichtinstallaties en indrukwekkende videomapping.

Een magisch verlicht pad wijst je de weg door het mooiste park van Edingen. De natuur, de dieren, de beelden en de gebouwen komen tot leven met behulp van talrijke lichtinstallaties en projecties. Het volledige park baadt in het licht!

Winterwandeling De Lumineuze Nachten van het Park van Edingen
De Lumineuze Nachten van het Park van Edingen

Dit jaar keren De Lumineuze Nachten terug naar de 17de eeuw. Je stapt er binnen in de droom van architect Anton van Arenberg, ontmoet fantastische wezens en ziet hoe het park op magische wijze vorm krijgt. Bewonder het eindresultaat van d’Arenbergs droom dat destijds als een van de mooiste parken van Europa werd gezien.

Tickets verkrijgbaar via www.lesnuitslumineuses.be.

Win je gratis tickets!

Fence Tuinmagazine mag 3 x 2 tickets weggeven voor dit magische lichtspektakel. Vul hieronder je gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag om kans te maken op de gratis tickets. De winnaars zullen persoonlijk gecontacteerd worden via e-mail.


Door deel te nemen aan de wedstrijd, verklaar je automatisch akkoord met het wedstrijdreglement. De wedstrijd loop tot vrijdag 24 februari om 14u00.

%d bloggers liken dit: