Win tickets voor De Moestuinbeurs!

Vrijdag 17 en zaterdag 18 maart 2023 vindt de allereerste editie van De Moestuinbeurs plaats op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. Met producten, merken, masterclasses, workshops, live-demonstraties, een zadenruilmarkt en meer zijn het twee dagen vol kennis en inspiratie om een nieuw moestuinseizoen in te gaan! Fence Tuinmagazine mag 3 x 2 tickets weggeven!

Inspirerende merken voor moestuinierders

Verwacht op De Moestuinbeurs een divers aanbod aan deelnemers met onder andere kant-en-klare moestuinbakken, zaden, bloembollen, pootgoed, fruitbomen, compost, tuinkassen en boeken. Meer dan 40 verschillende bedrijven presenteren en verkopen hun producten passend bij het moestuinieren.

“Leren leven uit de natuur”

Kennisdeling vormt een belangrijk onderdeel van De Moestuinbeurs. Bezoekers krijgen persoonlijk advies van experts op het gebied van (moes)tuinieren. Onder andere Lodewijk Hoekstra, Floor Korte en Jessica Koomen zijn aanwezig en delen hun ervaringen. Er zijn dagelijks inspirerende masterclasses en workshops te volgen over onderwerpen zoals: het starten van een moestuin, een gezonde bodem, het bouwen van een wormenhotel, no dig, fermenteren, balkon-moestuinieren en meer. Daarnaast is er een podcastopname, een zaden- en stekjesruilmarkt, een speciaal kinderprogramma en zijn er wildplukwandelingen. Kortom: een evenement vol belevenis.

Ook Fence-redacteur Bart Verelst zal aanwezig zijn op De Moestuinbeurs. Hij komt er vertellen over het gloednieuwe Zakboek voor de sponstuin.

De Moestuinbeurs vindt op 17 en 18 maart 2023 plaats op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Dit eeuwenoude familielandgoed ligt op een centrale plek in Nederland (de Betuwe) en is maar liefst 900 hectare groot. Tickets zijn te koop via www.demoestuinbeurs.nl.

Win tickets voor De Moestuinbeurs!

Fence Tuinmagazine mag 3 x 2 tickets weggeven voor De Moestuinbeurs. Vul hieronder je gegevens in, beantwoord de wedstrijdvraag en maak kans! Deelnemen kan tot en met 12/03/2033. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd via e-mail.


Uit de juiste antwoorden worden de winnaars willekeurig geselecteerd. Door deel te nemen aan de wedstrijd ga je automatisch akkoord met het wedstrijdreglement.

%d bloggers liken dit: