Win de Versatool van Honda t.w.v. € 2400

Fence Tuinmagazine mag de Versatool van Honda weggeven aan één van haar lezers. Compleet met 2 heggenscharen, een snoeier, een trimmer, een bladblazer, een kantensnijder en een frees.

Wist je dat!? Met de Versatool kan je heel wat tuinklussen klaren, van het onderhoud van je groentetuin tot het in vorm brengen van de struiken.  Met 7 druk-en-klik opzetstukken en een 4-taktmotor als basis, is dit het ultieme tuingereedschap. Veelzijdig en eenvoudig in gebruik. www.fl.honda.be

Wil je deze Versatool winnen?*  Laat ons hieronder weten waarom jij de Versatool zo graag wil. In de loop van de maand juni nemen wij via mail contact op met de winnaar.

* De wedstrijd loopt van 21/4 t.e.m. 31/5/2017 op de website van Fence Tuinmagazine en Jardins & Loisirs. Door deel te nemen ontvangt u automatisch de gratis digitale nieuwsbrief van Fence Tuinmagazine.  Je kan maar één keer deelnemen per IP-adres. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. Door mee te doen verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement dat altijd ter inzage op onze website staat.

%d bloggers liken dit: