© Esschert Design

Win ‘Window Dressing’ accessoires van Esschert Design [AFGELOPEN]

Kan je geen genoeg krijgen van groen in huis? Met de nieuwe Window Dressing range van Esschert Design creëer je extra ruimte aan het raam en op de vensterbank. Perfect voor die nieuwe kamerplanten die je dit najaar in huis wilt halen!

De collectie bevat onder meer leuke kleurrijke plantenplateaus in verschillende formaten en in de hoogte verstelbare vensterbankklemmen die zorgen voor een speels effect. En we hebben leuk nieuws! Fence Tuinmagazine mag drie verschillende modellen uit de Window Dressing range wegschenken!

  • Een in de hoogte verstelbare vensterbankklem (goud, medium)
  • Een rechthoekig, hangend plantenplateau (goud, large)
  • Een rond, hangend plantenplateau (goud, large)

Hoe kan je deelnemen? [AFGELOPEN]

Vul hieronder je gegevens in en gebruik de lezerscode die je vindt in de nieuwe editie van Fence Tuinmagazine (september-oktober, editie 5 2021). Zo maak je kans om één van de drie accessoires te winnen! Makkelijk, toch? Deelnemen kan tot en met 31/10/2021. Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je automatisch akkoord met het wedstrijdreglement van Fence Tuinmagazine.

UPDATE: Deze wedstrijd is afgelopen. De redactie selecteert momenteel de winnaars. De namen van de winnaars zullen begin november in dit artikel gecommuniceerd worden. Houd zeker ook je mailbox in de gaten (ook de spam), want de winnaars zullen van ons een e-mail krijgen met de verdere info. 

www.esschertdesign.com

%d bloggers liken dit: