EropuitWedstrijd

Wonderlijke wandeling doorheen magisch verlichte plantentuin in Merksplas: win gratis tickets!

Op 14 en 15 oktober organiseert Plantentuin ‘De Kleine Boerderij’ in Merksplas een feeërieke wandeling voor het hele gezin, doorheen de magisch verlichte tuin bij volle maan. Jij kan gratis tickets winnen!

Feeërieke avondwandeling

Plantentuin Merksplas nodigt je uit voor een multi-zintuiglijke ervaring! De tuin en de historische gebouwen worden kleurrijk uitgelicht. Om de sfeer te versterken wordt het geheel muzikaal ondersteund. Tijdens een wandeling door de tuin heb je de kans om dit alles te kunnen beleven. Een stukje magie in de tuin!

Na de wandeling kan je nog nagenieten met een adembenemend vuurspektakel met acrobatie en dans aan het terras. Er zal ook een jeneverbar zijn en allerlei andere lekkere hartverwarmende food & drinks.

‘Plantentuin By Night’ is een avond vol belevenissen voor alle leeftijden!

Wanneer: 14 en 15 oktober 2022, van 18u tot 23u
Waar: Plantentuin ‘De Kleine Boerderij’ Merksplas (Ossenweg 1, 2330 Merksplas)
Info & tickets: www.plantentuinmerksplas.be

Doe mee & win!

Fence Tuinmagazine mag 4 tickets wegschenken voor Plantentuin By Night op vrijdagavond 14 oktober 2022. Vul hieronder je contactgegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag om kans te maken. Veel succes!

Deelnemen kan tot en met zondag 9 oktober, 23u59.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd via e-mail. Door deel te nemen aan de wedstrijd ga je automatisch akkoord met het wedstrijdreglement.

%d bloggers liken dit: