Zakboek voor de klimaattuin | NIEUW BOEK

Het nieuwe boek van Marc Verachtert en Bart Verelst, freelance groenjournalisten van Fence Tuinmagazine, ligt in de winkel! Hoe kan je in de tuin zorg dragen voor het klimaat én daarbij evenveel blijven genieten? Lees er alles over in Zakboek voor de klimaattuin.

Door het veranderende klimaat krijgen onze tuinen steeds vaker af te rekenen met hitte, droogte, extreme wind en stortbuien. In Zakboek voor de klimaattuin leggen Marc Verachtert en Bart Verelst uit hoe je je tuin klimaatvriendelijk maakt. Dat doe je lekker zelf of met behulp van een groenprofessional. Of je tuin klein of iets groter is, maakt ook niets uit. Met dit boek leer je hoe je je tuin kan bijsturen en de stijgende temperaturen kan omarmen.

De auteurs focussen op wat belangrijk is voor de tuin van de toekomst: schaduw, klimaatadaptieve beplanting, biodiversiteit, spaarzaam omgaan met water en waterevacuatie. Één voor één dure termen die je niet langer afschrikken na het lezen van dit boek. Zakboek voor de klimaattuin maakt het klimaatverhaal écht tastbaar. Aan de hand van een reeks voorbeelden, helpt het boek je op weg om je tuinbeleving te optimaliseren, ook bij veranderende weersomstandigheden.


Nu bestellen met €5,- korting en gratis verzending

Bestel hier Zakboek voor de klimaattuin en maak je tuin klimaatsterk! Met de lezersactie van Fence betaal je €14,99 i.p.v. €19,99 én krijg je gratis verzending. Gebruik de kortingscode: FENCE20.

zakboek voor de klimaattuin Marc Verachtert Bart Verelst groen klimaatverandering klimaatopwarming Fence Magazine boek boekshop planten tuinexperts steden

De actie is geldig t.e.m. 31 maart 2020 op de webshop van Fence Tuinmagazine.


%d bloggers liken dit: