© Artifix - Veronique De Walsche

Zo trots als een pauw op je gazon [AFGELOPEN]

Het gras vormt een blikvanger in iedere tuin. Veel mensen zien het graag tot op de millimeter gemaaid, maar eigenlijk biedt het gazon tal van mogelijkheden om je creativiteit de vrije loop laten. Hoe vind jij het grastapijt in je tuin het mooist? Laat het ons weten en maak kans op een gratis robotmaaier van Bosch.

Heb je er al eens aan gedacht om een leuk figuur in het gras te maaien? Denk maar aan een hanenkam (alleen de randen maaien), cirkels, golvende lijnen, een gemaaid pad tussen opgeschoten bloemranden,… De mogelijkheden zijn eindeloos! Wist je trouwens dat een creatief gemaaid gazon ook bijdraagt tot de biodiversiteit in onze tuinen? Kort gemaaid gras zorgt voor voedsel, terwijl lang gras juist beschutting biedt.

Win een robotmaaier van Bosch

In samenwerking met Bosch mogen we deze zomer een INDEGO XS 300 robotmaaier wegschenken. Deze handige maaier is perfect voor een kleine tuin tot 300 m². Hij houdt je gazon niet alleen mooi en gezond, maar bespaart je ook nog eens heel wat tijd en energie. Zo blijft er voor jou meer tijd over om ongestoord te genieten van je tuin!

Fence Tuinmagazine: Wedstrijd: Win een robotmaaier van Bosch
www.bosch.be

Hoe kan je deelnemen?

Fence Tuinmagazine is benieuwd. Hoe vind jij het grastapijt in je tuin het mooist? Kies je voor een gedurfd patroon of ga je toch voor een strak gemaaide vlakte? Laat het ons weten en maak kans op de INDEGO XS 300 robotmaaier van Bosch.

1. Maak een duidelijke foto van het gazon in je tuin.
2. Bezorg de foto aan onze redactie via [email protected] met als onderwerp ‘Zo trots als een pauw op mijn gazon’.
3. De twee foto’s of ideeën die het meest in het oog springen, maken kans op de gratis robotmaaier.

Deelnemen kan t.e.m. 31 juli 2021. Veel succes!

www.bosch.be

%d bloggers liken dit: