Zomervibes met bloemen

De zomer is in aantocht. Of we naar het buitenland op vakantie kunnen, weten we voorlopig nog niet. Gelukkig is een leuke staycation ook puur genieten! Wacht niet langer en haal met zonnige zomerboeketten alvast het ultieme vakantiegevoel in huis.

Creëer een vakantiegevoel

Boeketten met zomerse bolbloemen helpen je om alvast in de zomerstemming te komen. De zonnige kleuren en exotische bloemvormen nemen je denkbeeldig mee naar een tropisch vakantieoord. Ze zorgen voor voorpret in aanloop naar het vakantieseizoen met veel zon, plezier en blijheid. Zet je zonnebril maar alvast op!

Aloha

Lelies, dahlia’s, calla’s en gladiolen zijn het zonnetje in huis. Dit komt omdat het zomerbloemen zijn met bijzonder gevormde bloemen. Als je deze in huis te haalt, waan je je op kleurrijke eilanden met witte stranden. Je kunt kiezen voor de grote bloemen van lelies en dahlia’s of voor de fijnere bloemen van calla’s en gladiolen. De bloemen zijn er zowel in felle als zachte kleuren.

Leuke weetjes

? Wil je thuis een romatische date night organiseren? Draag volgens de Tahitiaanse bloementraditie een bloem achter je rechteroor. Als je je tot iemand aangetrokken voelt, zwaai je de bloem achter je hoofd.
? Oorspronkelijk groeien lelies in Azië wild in de natuur, maar ze zijn ook te vinden in Europa en Amerika. Echte wereldreizigers dus.
? De Grieken en Romeinen associeerden de Calla met feesten en plezier, omdat de bloemvorm lijkt op een kelk, die gebruikt werd om mee te proosten.

 

%d bloggers liken dit: